Refund and Returns Policy

Wilt u uw bestelling of een deel daarvan retourneren? Dat kan binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling. Binnen 14 dagen na ontvangt dient u aan ons te melden dat u uw producten wilt retourneren. Dit kan via de e-mail, brief, telefoon, contactformuier of door het retourformulier in te vullen en bij de geretourneerde bestelling te doen.

 

Na het melden van uw retour heeft u 14 kalenderdagen de tijd om uw producten terug te sturen.

 

U kunt ook de producten binnen 14 dagen naar ons retour sturen zonder voorafgemelde reden.

 

Via de volgende link kunt u het retourformulier downloaden op uw computer en deze digitaal aan ons verstrekken of uitprinten en deze bij de retourzending in doen. Dit is voor de afhandeling van uw retour en onze eigen administratie:

 

De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. U bent ook altijd welkom om de producten bij onze winkel/salon af te geven. U kunt uw retourzending sturen naar:

 

MBKM official

Eleolietdijk 27

4706 JE ROOSENDAAL

 

Heeft u een cadeautje gekregen bij uw bestelling? Houdt er dan rekening mee dat deze ook retour gestuurd moet worden, wanneer door het retourneren niet meer aan de minimale orderwaarde voldoet die aan het cadeautje verbonden is.

 

Wij betalen het gehele aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

 

Het volledige orderbedrag wordt terugbetaald mits de producten ongebruikt zijn. Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal de crème uit de verpakking en bekijk hem van alle kanten, maar ga de crème niet gebruiken.

 

Heeft u het product toch gebruikt, dan kunnen wij deze niet meer als nieuw verkopen en wordt de waardevermindering die het gevolg is van het gebruik bij jou in rekening gebracht. Om hygiënische redenen kunnen cosmeticaproducten, indien de verzegeling is verbroken, niet geretourneerd worden.

 

Twijfel je hier over? Neem dan even contact met ons op via de volgende contactgegevens;

 

Telefoonnummer: 06 261 531 69

Bereikbaarheid: Maandag t/m vrijdag van 8:00 uur t/m 17:00 uur

 

of mail naar;

 

E-mailadres: info@mbkmofficial.nl

Winkelwagen